Menu Home

Bilen – hans second lover!

Mænd og biler…

Vi kommer ikke uden om at biler for mange mænd er deres ét og alt.

Som kæreste kan du gøre noget godt, der både tilgodeser kæresten og samtidig giver jer mere tid sammen.

Du skal give ham (bilen) en keramisk coating.

Er han typen der vil gøre det selv skal du nok give ham selve produktet til keramisk lakforsegling, men du kan også vælge at bruge en certificeret installatør.

Uanset hvor i bor henne i Danmark – kan i finde én tæt på jer på https://keramisk-coating.dk/

Den ultimative beskyttelse

En keramisk lakforsegling er den ultimative beskyttelse af bilens oprindelige lak. Du kan fortsat se den igennem lakforseglingen, men den får en øget glans og ekstra glans og dybde, gennem det glaslignende lag af beskyttelse, der kommer uden på bilen.

Hvordan giver det så mere tid sammen?

Jo – det lag af beskyttelse, der lægges på har nogle andre egenskaber end den oprindelige lak. Det betyder at skidt og vand har svært ved at hæfte sig til lakken og at den dermed bliver væsentligt nemmere at rengøre for snavs og væsentlig hurtigere at tørre efter du har vasket bilen.

Hvordan foregår det

Hos de fleste forhandlere tager du kontakt til dem via telefon, Facebook eller deres hjemmeside for at aftale forventninger til resultat og eventuelle tilvalg i form af ruder eller fælge.

Dernæst skal bilen indleveres på stedet, hvor det afhængig af opgaven og den keramiske lakforsegling, godt kan tage mere end 1 dag.

Nogle installatører har en lånebil – men ellers skal du forberede dig på at du muligvis vil skulle undvære bilen i en kort periode.

Hvor skal det gøres henne

Valg af sted er naturligvis helt op til dig. Vi vil anbefale et sted, der er certificeret og hvor du har mulighed for at tjekke referencer fra andre kunder. Et certificerede sted har typisk mulighed for at lægge produkter på bilen, der har en længere holdbarhed end det du selv kan købe som privatperson.

Hvad er prisen

Prisen for en keramisk lakforsegling kan variere fra ca. 3.500 kroner og helt op over 10.000 kroner afhængig af hvilken bil der er tale om, samt kvaliteten af den keramiske lakforsegling, kombineret med eventuellle tilvalg til den keramiske lakforsegling.

Hvor lang tid holder det

En keramisk lakforsegling holder generelt set et sted mellem 1-5 år. Som udgangspunkt giver det ikke nødvendigvis mening at gå efter en ekstrem lang holdbarhed, da det typisk også øger prisen for udførsel. Og hvis bilen så er involveret i et trafikuheld, kan det betyde at enten hele bilen, eller dele af dem skal genbehandles på de områder, der er blevet beskadiget i trafikuheldet. Dertil kan der være egenskaber ved lakforseglingen som kan opveje en eventuel længere holdbarhed.

Categories: Indlæg

admini