Menu Home

Det perfekte mobilcover til raceren!

Er du til fart og spænding, så hører du til en af dem der har ekstra behov for at beskytte din mobiltelefon, da der er stor risiko for at den bliver udsat for stød, bump, slag, ridser fald og meget mere. Skærmskift på diverse telefoner er efterhånden en dyr sag, og derfor er et cover helt sikkert den mest optimale løsning for at undgå dyre regninger til reparationer af din mobil

Det helt rigtige cover beskytter din mobil mod alt ovenstående, men du skal selvfølgelige vælge det helt rigtige der både matcher dig og din stil.

Vælg et cover der matcher

Som rigtig racer kan du jo ikke bare tillade dig at købe et hvilket som helst cover. Dit cover skal være lige så stilet som din bil, og gerne passe til resten af din personlige stil og væremåde hvor der helt sikkert også er fart over feltet.

Vælg f.eks. et enkelt og gennemsigtigt cover hvis du er til det simple, og gerne vil have at telefonen fremstår flot i sig selv. Vælg et flot sort cover for en diskret indpakning af din telefon evt. i læder der matcher bilens sæder.

Helt optimalt ville selvfølgelig også være at vælge et cover der matcher bilmærket, f.ek.s et cover med logo fra:

 

  • Audi
  • BMW
  • Mercedes
  • Ferrari
  • Ducati

Kan du ikke finde et cover med bilens logo kan du jo altid gå efter en matchende farve. Er du til lidt mere bling, så findes der selvfølgelig også masser af covers med fede effekter og farver i guld og sølv.

Få et cover der passer til dit budget

Et godt mobilcover i dag behøver heldigvis ikke at koste en formue. Du finder et stort udvalg af mobilcovers på nettet, hvilket også betyder at konkurrencen er hård og priserne er helt nede hvor alle kan være med. Jo flere funktioner dit cover har jo dyrere er det selvfølgelig ofte. Vælg f.eks. et cover der også kan indeholde alle dine kreditkort, med flip eller lige til at klikke fast i mobilholderen med magnet funktion.

Få nyt cover i dag

Har du haft et uheld og har dit gamle cover taget skade, så er det med hurtigst muligt at få skiftet til et nyt, så du kan komme tilbage på banen uden at skulle bekymre dig om at din telefon er ubeskyttet. Derfor er det perfekt at bestille dit nye cover fra en webshop hvor der er dag til dag levering. Du kan selvfølgelig også vælge masser af lækkert tilbehør til din mobil der hvor du køber dit cover. Find f.eks.:

 

  • Den perfekte mobilholder.
  • Fleksible ladekabler.
  • Lækre trådløse bluetooth højtalere.
  • Støjreducerende headsets.
  • Smartwatches der kan connecte med din telefon.

 

 

 

Categories: Indlæg

admini