Menu Home

Tunings firmaet APR fra USA lukker aftale i Danmark

Du kan nu få den ultimative opgradering til din bil ved hjælp af chiptuning fra APR i Danmark. Den danske agent står klar til at hjælpe dig med at optimere din bil til det ypperste med kvalitet i verdensklasse. Her kan du få den mest anerkendte af alle mærker til motor. og transmissionskontrollere. Så får du altså ikke fingrene i bedre redskaber til at få det absolut maksimale ud af din bil. Se den danske agent her og få professionel hjælp til at chiptune din bil med store effekt.

Chiptuning er lovlig i Danmark

Så længe at din bil efter chiptuning overholder der standarder der indenfor lige præcis din model af en bil, så er det en lovlig operation at foretage. Dette betyder, at din bil ikke må have et højere støjniveau efter chiptuning, ligesom at den ikke efterfølgende må udlede mere forurening end den gjorde inden optimeringen. Når du vælger at gå til en professionel forhandler og operatør af APR chiptuning, så er det ligeledes din sikring for, at alle standarder overholdes efter forskrifterne.

Husk at anmelde din chiptuning til forsikringsselskabet

Du ska huske at kontakte det forsikringsselskab du har bilforsikring hos efter at du har chiptunet din bil. Så kan du med ro i maven køre rundt på vejene og vide at du er godt forsikret hvis der skulle ske et uheld. Du skal dog regne med, at det vil komme til at koste lidt mere i forsikring årligt, når du vælger at chiptune din bil. Her er det ydelsen der kommer til at gøre den helt store forskel.

Din gearkasse skal optimeres for den største effekt

Når du chiptuner din bil med en automatisk gearkasse, så er det en god idé at sørge for, at den bliver optimeres samtidig med, når du alligevel har den hos en professionel operatør. Det er nemlig således, at en chiptuning af motorens system gør, at din bil får en større ydelse. Dog skal den automatiske gearkasse meget gerne kunne følge med og har derfor brug for at blive kalibreret. På denne måde undgår du først og fremmest et unødigt slidt på gearkassen og de enkelte gear, men du sørger også for at spare brændstof når du skal fra A til B med den bil som nu vil føltes som ny.

Categories: Indlæg

admini