Menu Home

Billig flexleasing af BMW hos Flexo

Nu har du en enestående mulighed for at få realiseret din drøm om at køre i en toplækker BMW til ingen penge! BMW flexleasing til privat eller erhverv er leasingaftalen til dig, der vil køre i luksus uden at tømme pengepungen.

Oprettelsen af leasingaftaler kommer til at køre efter dit hoved og dine behov. Først finder du drømmebilen blandt det store udvalg at luksusbiler til lave priser. Bagefter udarbejder I et tilbud på flexleasing. Det har aldrig været nemmere at leve i luksus!

 

Lease en BMW og spar penge

Det populære og luksuriøse bilmærke BMW er kendt indenfor bilverden som det mærke, du skal gå til, hvis du ønsker en kraftfuld motor og et elegant design både indvendigt og udvendigt, så er BMW et bilmærke uden lige med lækre modeller. Her er der ihvertfald er en model, der falder i de flestes smag.

Hos Flexto gør de drøm til virkelighed. De har knækket koden til, hvordan den almindelige dansker kan få implementeret noget luksus og stil ind i hverdagen uden, at det koster det hvide ud af øjnene.

 

Lease din nye BMW med flexleasing

Tegn en leasingaftale hos Flexto og begynd dit eventyr, hvor du lever i sus og dus til en pris, alle kan være med på. Flexto har samlet alle de bedste leasingaftaler, så du kan få din yndlingsbil til den bedste pris.

Flexleasing går ud på, at Flexto ejer bilen, men det er dig, som får lov til at køre den og mærke bilens kvalitet. Flexto betaler for registreringsafgift i den periode, du leaser bilen. Det er meget billigere end at betale kontant for en hel ny bil!

Jo ældre bilen er, jo lavere bliver afgiften. Flexto er et troværdigt og sikkert firma, der har deres kunders behov i baghovedet gennem hele processen. Derfor kan du føle dig tryg lige fra oprettelsen af leasingaftalen til du kører ud med din nye, smukke BMW.

 

De bedste leasingaftaler på BMW

Man skulle tro, at det var løgn, når man kombinerer en super elegant BMW 3-serie bil med lave registreringsafgifter. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke hos Flexto.

Ved at købe luksusbiler i udlandet, så behøver Flexto ikke at betale moms og afgifter. Det kommer dig til gode, for så kan du lease en BMW-bil til sådan en lav pris, at selv den mest kræsne BMW-entusiast vil tabe ansigt.

Gør dig selv og din pengepung en tjeneste og opret en flexleasingaftale hos Flexto. Det kommer du ikke til at fortryde!

 

 

 

 

Categories: Indlæg

admini