Menu Home

Bilproblemer kan skabe trælse situationer

Er du også en der kan lidt fart? En der foretrækker lidt mere fart over felten? En der kan lide at cruise og køre lidt længere ture end den hurtigste? Bilen kan være et vidunderligt redskab til at få lidt mere frihed i hverdagen. Man er selv ejer over situationen når man har en bil, man bestemmer selv hastigheden og tidspunkterne.

En god dag

Lad os starte med at male et visuelt billede her. Solen skinner. Der er dømt forår. Fri fra hverdagens strabadser. Hele familien tager på stranden. Børnene sover på bagsædet. Den ene side af landevejen er der træer, og den anden side kan havet ses. Alt er roligt, kun vindes stille brise kan høres, samt motorernes dæmpede brummen. Vinduerne er rullet ned, og du kan mærke vinden suse igennem toppen af håret. Solen varmer dejligt på de bare hænder på rattet. Alt er godt. Det er øjeblikke som disse, som gør det hele værd.
Pludseligt, så begynder bilen at hakke og sprutte og sænke farten. Børnene vågner omme på bagsædet af alt larmen, og begynder at beklage sig højlydt. Konen begynder at brokke sig over, at du ikke havde fået bilen til mekanikeren som du havde lovet, og det kører ud på et sidespor, og lige pludseligt handler det om ting som du gjorde forkert tilbage i 2007.
Bilen sænker kun farten endnu mere, og er nu helt gået ud, imens de febrilske prøver på at få gang i den igen, der er ikke noget at gøre. Bilen holder nu stille, og du bliver råbt ad fra alle vinkler.
Du sidder stille og kigger ud, havariblink er sat til, og spørger også dig selv om hvorfor du dog ikke havde taget bilen til mekanikeren.

Få fikset dine bilproblemer i god tid

Det er næsten altid en træls situation når der er bilproblemer. Især når man allerede er ude at køre. Alle bliver hurtigt sure, og der er ikke så meget man kan gøre ved det. Derfor er det også altid vigtigt at sørge for at vedligeholde sin bil, så man kan mindske de chancer mest muligt. Sådan noget som olieskift på sin bil, er en vigtig del af vedligeholdelse. Der giver også længere levetid til bilen når man sørger for sådanne ting.
At vedligeholde sin bil, gør til at man når ud til stranden med familien, uden unødvendige diskussioner og hævede toner.

Categories: Indlæg

admini