Menu Home

Mødebooking: Spar tid på bookinger og brug din tid på din bil i stedet for

Når du har en fed bil, så kan hverdagens gøremål nogle gange virke belastende for den tid, du gerne vil bruge på din fede bil. Men det er faktisk muligt at spare på din tid med din virksomhed, så du får mere tid til for eksempel at fifle rundt med din bil. For eksempel kan du anvende mødebooking, som vil give dig mere tid i kalenderen.

Dette er den oplagte mulighed til dig, som skal afholde mange kundemøder, men gerne vil spare tiden på at booke selve møderne. Du kan derfor vælge en partner, som kan booke dine kundemøder, så du blot skal dukke op. Dermed har du mere tid til at nyde din bil.

Mødebooking står for det hele

Mødebooking kan sammenlignes med telemarketing: En sælger tager kontakt til potentielle kunder via telefon, med det formål at booke et møde med nye og potentielle kunder. Et mødebook bliver skræddersyet specifikt til din virksomheds profil og ønsker. Med Partner Dialog får du en specialiseret partner, som kan booke møder af kvalitet. Du kan se mere på deres hjemmeside: https://www.partnerdialog.dk/kompetencer/telemarketing/moedebooking/.

Partner Dialog baserer deres mødebooking på din situation. Dermed begynder de ikke at kontakte potentielle kunder, før de har styr på din virksomhed. Der foregår også konstant afstemning med dig, så de bookede møder passer til dine forventninger. Hvis du for eksempel kun leder efter møder som udløser salg, så bliver der kun booket møder, som Partner Dialog har vurderet vil føre til salg.

En god process fører til god mødebooking

For at sikre, at Partner Dialog skaber de rette rammer for mødebooking for dit firma, afholdes der et tre timers seminar, hvor Partner Dialog spørger ind til dit firma og hvad der forventes af møderne. Baseret på dette møde, vil Partner Dialog lave en drejebog, som du kan godkende, og som herefter følges gennem hele processen.

Når det kommer til mødebooking, så er du og dit firma altså i gode og kompetente hænder, som sikrer dit firma succes med potentielle kunder. Du har mulighed for at tage kontakt til Partner Dialog og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan enten chatte med dem online på deres hjemmeside ovenfor, eller du kan bede om at blive kontaktet ved at udfylde dit telefonnummer.

Fordelene ved mødebooking er mange, men særligt fordi du er i gode hænder og kan spare tid på selve bookingen, gør det til en process som du bør overveje til dit firma.

Categories: Indlæg

admini