Menu Home

Damprens er den nye metode til en bedre vask & et bedre miljø – Lær alt du behøver at vide om damprens her

Damprens er en smart metode til at vaske bilen på. Der er i forbindelse med damprens, gjort vaske mulighederne større. Mange ser på damprens, som den næste foretrukne metode at få vasket sin bil på. Det er en nyere teknologi, som  har visse fordele, men som også har andre muligheder for brug.

 

Med damprens, så kan man gøre brug af en metode som både hjælper miljøet, men som også hjælper bilen

Hvordan virker damprens?

 

Damprens virker sådan at man varmer vand under et højt tryk. Dette tryk skal være meget højt, for at kunne gøre brug af damprens metoden er, fordi at damprens, gør at man kan ramme alle overflader på bilen. Ofte har vask med børste den ulempe at man ikke kan komme ind i hjørnerne, og under overfladen, eller ind i større ridser, pga børstens opbyggelse. Med damprens, så er det lige meget med disse kanter, og hjørner, fordi at dampen kan trænge ind uden problemer. Det giver en mere komplet vask specielt i kompetente hænder. Steamrex damprens, er nogle af dem som tilbyder denne damprens, som deres kernekompetence, og her kan man få den komplette vask i kompetente hænder, ligesom man kan hos andre specialister inden for damprens.

 

Damprens skåner miljøet

Damprens skåner miljøet, fordi at det ikke kræver ligeså meget vand til sådan en type vask. Dette er fordi at når vander trykkes, så bliver det mere effektivt. Samtidig så er der ikke så meget vand der går til spilde, og fordi at damprensen er mere effektiv, så skal der mindre vand til at gøre arbejdet færdigt. Dette er den nye måde for flere udbydere at lave bilvask på. Primært så består Steamrex bilvask, af en damprens, mens at andre udbydere stadig gør brug af traditionelle bilvask metoder. Det er der flere årsager til. Det er dyrt at købe udstyret til damprense, så har man ikke valgt at bruge denne metode fra starten, kan det være meget svært at implementere.

 

Damprens har også en ulempe. Denne er at det er svært at gøre brug af damprens indvendigt i bilen. Derfor er der mange der får lavet en indvendig bilvask, hvis der er en lugt der ikke kan fjernes for eksempel. Under normale omstændigheder er det ikke nødvendigt at få lavet en indvendig bilvask, men sker der noget, fx. at man taber øl i bilen, eller andet som lugter, og at lugten ikke kan fjernes, så er det en smart ide med en indvendig bilvask. Er ens bil ældre, så vil man også få glæde af de andre ting, som man får i en indvendig bilvask pakke.

Categories: Indlæg

admini