Menu Home

Fordele ved folie til bil

Når man lige har erhvervet sig en spritny bil – måske sin første – er man naturligvis meget øm over den i starten. Det mindste stenslag, eller ridse i lakken, kan skære helt ind i hjertet. Derfor vælger mange at få indpakket deres biler i folie. På den måde skal de ikke bekymre sig om hver eneste lille sten på vejen, og kan køre – forsigtigt – afsted med ro i sindet.

Det svarer lidt til at købe cases eller panserglas til sin helt nye telefon. Det er et produkt man forventer at beholde i længere tid, som har stor værdi for en, og som man godt vil sørge for ser pænt ud i længere tid. Og så er begge dele naturligvis rasende dyre at få fikset, hvis først skaden er sket.

Kan jeg selv pakke min bil ind i folie?

Det korte svar er ja, det kan du godt. Det længere svar fra en, der selv har bakset med det, er: Lad være. Det er ikke frustrationen, arbejdsskaderne og tiden værd. Og det bliver sjældent lige så pænt, som hvis de professionelle gør det.

Der findes flere firmaer der kan hjælpe dig, men det kan anbefales at starte hos CPH Wrap din specialist i folieindpakning. Så kan du nyde en kop kaffe, velvidende at en professionel sørger for flot indpakning og beskyttelse af dit nye, kæreste eje. Hvis du skulle få lyst til selv at prøve kræfter med det, kan jeg anbefale at du starter med selv at prøve at montere panserglas på din telefon.

Folie eller lakering

Nogen foretrækker i stedet for folie at få deres bil lakeret. Dette er også en fin måde at passe på sin bil. Dog er der stadig mange fordele ved folie til bil, så personligt kommer jeg ikke til at vælge lakering. For eksempel er folie til bilen genialt, hvis du har en firmabil, og gerne vil have din reklame på bilen. Endnu mere genialt er det, at folien også kan fjernes igen.

En anden grund til at vælge folie, er prisen. Det er langt billigere at få bilen indpakket fremfor at få den lakeret. Desuden tager sidstnævnte væsentligt længere tid, og især i starten af ejerskabet kan dette føles som flere år.

En af de bedste grunde er dog, at det er lettere at sælge bilen videre efterfølgende. Alt, det kræver, er simpelthen bare at folien fjernes og så er bilen så god som ny.

Categories: Indlæg

admini