Menu Home

Her kan du få udskiftet din ødelagte forrude

Åh nej – du kender det sikkert. Du kørte på vejen i dine helt egne tanker, og pludselig hører du en sten, der rammer din forrude. Hvis man kender til lyden, så kan man næsten forestille sig, hvordan det giver et sæt i en, som det sker. Det er altid irriterende med et stenslag, men det kan blive endnu mere irriterende for dig, hvis du vælger at ignorere det. Derfor er det godt at vide, hvor du kan få udskiftet din forrude henne. Det kan du heldigvis blive klogere på ved at læse denne artikel.

 

Hvad sker der, hvis jeg ignorerer mit stenslag?

Det er alt for nemt at komme til at ignorere et stenslag, fordi det ikke har konsekvenser for selve kørsel af bilen. Det er dog langt fra det, der anbefales, hvis man lytter til de folk, der har forstand på det. Hvis du ignorerer dit stenslag, så risikerer du nemlig, at din rude begynder at slå revner. Hvis først din forrude har revner, så er det ikke nok med en reparation – så skal du altså have udskiftet hele forruden.

 

Hvad koster det at få skiftet sin forrude?

Men hvad er så pris for skift af forrude? Det er faktisk ikke nemt at sætte en præcis pris på, fordi det afhænger af flere ting. Det afhænger f.eks. af, hvilken model din bil er. Forskellige modeller bruger ikke de samme ruder, og derfor kan det variere i pris. Det har også en betydning, hvilken årgang din bil er fra. Det er f.eks. ikke altid lige nemt at skaffe den rigtige rude. Prisen kan også afhænge af, om der er ekstra tilføjelser eller udstyr.

 

Hvad koster det at få repareret et stenslag?

Men hvad er så pris for reparation af stort stenslag? Det er helt klart, at det er billigere end at få skiftet hele ruden. Det er naturligvis forskellige fra firma til firma, hvad det koster. Hvis du får en reparation af stenslag hos Dansk Bilglas, så kan du slippe med at betale 400 kr. for første gang og derefter 150 kr. pr. reparation. Det er da en pris, man kan forholde sig til.

 

Hvor kan jeg få skiftet min ødelagte forrude?

Du behøves faktisk slet ikke at bevæge dig ud fra eget hjem for at få skiftet din forrude. Du kan nemlig bestille folk direkte til din adresse, som kommer og ordner det for dig der. Smart, ikke?

 

 

Categories: Indlæg

admini