Menu Home

Hvad findes der af leasing for erhverv?

Er du ejer eller medejer af en større eller mindre virksomhed, og bruger I også biler i arbejdstiden? Det kan være, du har overvejet, om det snart er på tide, at nogle af dine ansatte bliver givet en firmabil? Så skal du måske overveje leasing. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke muligheder der er for leasing for erhverv.

Spar penge med leasing

Når en virksomhed skal have en bil, så skal de betale driftsudgifter. Når man leaser en bil, så har man ingen kilometerbegrænsning, og der er sågar minimal afskrivning på bilen. Hvis en medarbejder bruger bilen uden for arbejdstiden, så skal dette skattes af medarbejderen. Det betyder altså, at du som chef ikke kan komme til at betale for, når dine medarbejdere bruger deres firmabil i fritiden.

Hvorfor leasing i erhverv?

Men hvorfor skulle erhvervsleasing være smartere end bare at købe en ny bil? Det kan det være, fordi leasing af en bil har en meget lavere anskaffelsespris. Det betyder, at firmaet ikke skal finde et lige så stort, hurtigt beløb ved leasing, som de skulle, hvis de bare på ”normal” vis skulle købe en bil til firmaet.

Altid en god bil

Hvis du leaser fra det rigtige sted, så kan du også altid være sikker på at få en bil, der virkelig virker. Hvis man køber en ny bil, så regner man også med, at den virker, men det er også noget, man betaler mange penge for. Hvis man køber en brugt bil, så er man straks mere usikker, og det er måske ikke noget, man har lyst til at udsætte sine medarbejdere for. Derfor er erhvervsleasing den perfekte middelvej, hvor du både kan sikre dig, at dine ansatte får noget godt at køre i, uden at det skal være alt for dyrt for firmaet.

 

Categories: Indlæg

admini