Menu Home

Låst ude af sin egen bil, hvad gør man så?

Hvis du selv er kommet til at låse dig ude af din bil, så er du måske usikker på hvem du skal ringe til.  Det er en autolåsesmed med speciale i biloplukning, du skal have fat i, det er nemlig de færreste låsesmede der kan finde ud af at åbne biler på samme måde som de kan åbne hoveddøre.

Hvis du er kommet til at smække dine bilnøgler inde i biler, så er du ikke den eneste der er kommet til det. Denne låsesmed på Amager, tager sig at ca. 3-4 biloplukninger hver dag, kun i Storkøbenhavn, det kan du læse om på deres hjemmeside.

Er biloplukning mulig på alle biltyper og årgange?

Som udgangspunkt er biloplukning mulig på alle biltyper og årgange, men der er en forskel på sværhedsgraden af ​​at gøre det. Nogle type biler er forholdsvis nemme at åbne, mens andre er mere besværlige. Typisk er det, desto ældre bilen er, jo nemmere er det at åbne bilen. Det skyldes selvfølgelig at bilproducenter med tiden, udvikler nye måder at tyverisikre bilerne på.

Da det ikke er gratis at få en til at komme og lave en biloplukning, så kan det være en god ide at have en kopi af sin bilnøgle liggendes et sted derhjemme.

Gør dog ikke misstages og læg dine bilnøgler lige indenfor din entre. Så at de er lige til for en tyv at gøre indbrud og får bilen serveret på et sølvfad. Lås din ekstra bilnøgle ind et nøgleskab eller i et pengeskab, så er du sikret bedst muligt også overfor indbrudstyve, de leder efter at plukke ”de lavt hængende frugter”

En låsesmed kan også hjælpe dig med at finde en god løsning til både nøgle og pengeskab.

Hvis du har mistet din bilnøgler og derfor har brug for en ny nøgle oveni, da du ikke har en ekstra på lager. Så står du en kompliceret situation hvor et samtal til låsesmeden ikke er nok, du bliver sandsynligvis nødt til at tage kontakt til dit værksted og finde en løsningen sammen med dem.

 

 

Categories: Indlæg

admini