Menu Home

Bliv klar til en cykeltur

En god måde at få noget motion på er at tage en god cykeltur. Her vil man få en masser af luft samtidigt med man får god motion. Mange foretrækker netop dette frem for at løbe. Grunden til det er enkelt at det ikke slider så meget på ens muskler som det gør at løbe. En god idé vil dog være at få styr på sin cykel så den er klar til en god tur. Her er nogle gode tips til hvordan du kan blive klar til turen.

Dæk

At have nogle gode dæk er næsten det vigtigste ved at cykle. Hvis ikke man har dette kan de nemlig nemt punktere og så kommer man ikke særligt langt. Nogle dæk der er rigtigt gode er Michelin cykeldæk. Med dette kan man nemlig undgå at punktere imens man er langt væk hjemmefra. En god idé vil være at tage hen til ens cykel forhandler og spørge om de har nogle Michelin Protek Punkterfrit Citybike dæk. Netop disse dæk er dem der holder i længst tid og dem man får mest ud af for ens penge. Der er ikke noget der er mere irriterende end at nyde naturen langt væk hjemmefra og dækket så springer. Så kan man gå hjem med et fladt dæk. Derfor hellere bruge lidt mere på dækkene end at spare penge på dem.

Hvad betyder punkterfrit dæk?

Dette ligger meget i navnet hvad det betyder. Det betyder dog ikke at det er umuligt at punktere dem. Dette betyder blot at der skal meget mere til for at de bliver punkteret. Dette er specielt rigtigt godt hvis man enten cykler i skoven, eller steder hvor der godt kan være mange små glas eller mange små sten. At købe billige dæk kan oftest være dyre end at købe de lidt dyrere. Hvis du køber de billige, skal man måske købe 2-3 sæt fordi de springer så tit, fremfor hvis man købte de dyre så kan de holde i noget længere tid. Dette er også noget af det der kan øge ens cykelglæde. Der er ikke meget der er mere tilfredsstillende end at cykle på en cykel med gode hjul på. Her kan man virkeligt mærke en stor forskel på hvor hårdt det er at cykel. Hvis man cykler på et billigt dæk der hele tiden mister lidt luft, så kan det føltes som om det er meget hårdere at cykle.

Categories: Indlæg

admini