Menu Home

Derfor skal digitale virksomheder i 2021 investere i IoT cloud

IoT er kommet for at blive. Flere og flere virksomheden ser nu mulighederne i en IoT platform, og et af stederne det afspejler sig i, det er på bundlinjen. Faktisk har flere danske virksomheder sparet penge ved at installere en god IoT løsning, og det er noget som har fået de danske forretningsmænd op af stolene.

 

Hvem bruger IoT?

Man anslår at der i 2020 var 20 milliarder enheder tilkoblet IoT, hvilket jo er super højt tal. Dette beviser at IoT er fremtiden indenfor data analytisk arbejde, og i det hele taget at data er fremtiden.

 

Før i tiden brugte man slet ikke ordet data på samme måde som vi gør i dag. I dag er data alt. Data er det som skaber grundlag for rigtig mange af den moderne virksomheds forretningsmæssige valg. Derfor ser vi også en markant stigning i interessen for en produktiv IoT platform i 2021.

Ønsker du at vide mere om IoT og høre mere om en effektiv IoT-løsning, så tryk videre her på Beacontower.

 

Hvad er IoT?

IoT står for ”Internet of Things”. En IoT løsning gør at der er internet i alle din virksomheds elektroniske enheder. Når alle dine produkter er koblet til internettet, så kan de sende data afsted, og på den måde kan du få et fuld overblik over alle din virksomheds aktiver.

 

IoT findes overalt. Hvis du forestiller dig at du har en hjertemonitor, som hele tiden tjekker din hjerterytme. Udover at monitoren sikrer sig at dit hjerte slår som det skal, så bliver den data også sendt videre til hospitalet, som kan vurdere hvordan din tilstand er.

 

Der kan også være en IoT i din vandmåler, som hele tiden tjekker hvordan dit forbrug udspiller sig, og derefter sender det tilbage til forsyningsselskabet. På den måde kan en potentiel anormalitet hurtigt lokaliseres og løses.

Categories: Indlæg

admini