Menu Home

Vær mere produktiv i din arbejdstid og få mere tid til din bilhobby

Hvis du interesserer dig for biler, så kender du nok følelsen af, at hellere vil kigge på biler end at arbejde i din arbejdstid. Dette gør sig nok specielt gældende i disse tider, hvor du har muligheden for at arbejde hjemmefra. Vi kan selvfølgelig ikke ændre på dine arbejdsopgaver, men vi kan hjælpe dig med at blive mere produktiv, så du kan få tidligere fri og bruge mere tid på din bilhobby. Dette er udgangspunktet for denne artikel, og vi kigger nærmere på, hvordan du kan øge din produktivitet med op til 42 procent ifølge Jon Peddie.

Få flere skærme

Det er ikke nemt at arbejde med mange forskellige programmer, hvis man skal nøjes med en skærm på 14 tommer, som rigtig mange arbejdscomputere har. Af denne grund kunne det være en meget god idé at anskaffe en eller flere ekstra skærme til din arbejdscomputer. Disse behøver ikke at koste mange penge, og du kan faktisk få skærme helt ned til omkring tusind kroner per styk fra danske forhandlere.

 

Et problem med flere skærme er dog, at din arbejdscomputer nok ikke understøtter flere skærme. Denne udfordring kan dog løses ved at du anskaffer dig en docking station. Denne har nemlig flere indgange til skærme, og du kan tilslutte din docking station direkte til din arbejdscomputer. Du kan finde en docking station til Lenovo her.

 

Tænk på en docking station som en stikdåse til din bærbare computer. Dit stik i væggen kan jo ikke have 2 forskellige enheder tilsluttet samtidig, men hvis du gør det gennem en stikdåse, så kan du have mange flere.

 

Du bør arbejde struktureret og planlægge din dag

Hvis du skal have tidligere fri, så skal du kunne klare alle dine arbejdsopgaver for den pågældende dag. Dette kræver dog, at du rent faktisk er klar over, hvad du egentlig skal nå. Du bør derfor overveje, om du ikke skulle lave en fysisk to-do liste, hvor du skriver alt ned, hvad du skal nå. Herefter krydser du af, og så er du ikke i tvivl.

 

Det er selvfølgelig nemt at sige, at man bare skal følge en to-do liste, og så får man tingene gjort. For at du rent faktisk får tingene gjort, så bør du prøve Pomodoro metoden. Denne går ud på, at du arbejder meget koncentreret, uden at kigge på telefon og sociale medier, i 25 minutter. Herefter holder du en pause på 5 minutter, og så kører du det samme igen. Ved at koncentrere dig meget, så får du også klaret meget. Ved at sætte en begrænsning på, så ved du også, hvornår du har pause. Derfor er det meget nemmere at forholde sig til sit arbejde. Det virker for simpelt til at virke, men prøv det – det virker for rigtig mange.

Categories: Indlæg

admini